Demontare de obiecții 3

7. M-am informat pe net și sunt lucruri care nu arată prea bine! – la telefon

„Îmi pare bine că ați adus vorba despre internet pentru că și eu am văzut probabil aceleași informații ca și d-voastră. Dar după cum bine știți, pe internet poți căuta orice lucru despre care să găsești și informații neplăcute. Și la fel de bine știți că orice informație nu va fi niciodată completă dacă provine dintr-o singură sursă, nu-i așa? Eu v-am sunat tocmai pentru a vă pune la dispoziție încă o sursă de informare astfel încât deciziile viitoare pe care le veți lua să fie cele mai bune. Deci când ar fi mai bine să ne întâlnim…..”

8. Nu dau referințe/recomandări! – la întâlnire

„Vă înțeleg, la fel m-am simțit și eu la început. Nici eu nu îmi doream ca cineva să îmi dea numele și numărul de telefon. Ulterior am aflat că majoritatea familiilor au nevoie de ajutorul nostru. Iar dacă nu au nevoie, ne spun ei singuri iar atunci ne oprim fără să creem nici o presiune asupra lor. Deci nu ți se pare corect ca aceste familii să decidă singure?” SAU

„Vă înțeleg, la fel m-am simțit și eu la început. Nici eu nu îmi doream ca cineva să îmi dea numele și numărul de telefon. Dar spuneți-mi, vă rog, atunci când ați avut nevoie de ajutorul cuiva, l-ați cerut persoanei respective? Și probabil că l-ați cerut știind că persoana vă poate ajuta, nu-i așa? Vedeți d-voastră, dintre toate persoanele pe care le cunoașteți în mod cert există persoane care ar avea nevoie de ajutorul meu. Problema este că acestea nu știu că eu sunt cel care le pot ajuta. Așa că dacă d-voastră veți dori să le ajutați, mi le veți recomanda, ba mai mult veți insista ca eu să mă întâlnesc cu ele.”

9. Nu cunosc pe nimeni interesat! – la întâlnire

Vă înțeleg. Însă d-le/d-nă, există o singură cale de a afla acest lucru. Eu îi sun iar dânșii vor decide singuri. Vi se pare corect?” SAU

„Vă înțeleg. Dealtfel și pe mine dacă cineva m-ar întreba dacă cunosc persoane interesate de planuri financiare, aș răspunde la fel ca și d-voastră. Pe de altă parte nici nu îmi doresc să îmi recomandați persoane interesate. Cea mai mare dorință a mea este să îmi recomandați doar persoane, nimic mai mult. Dacă vor fi sau nu interesate îmi vor spune dânșii. În fond, cel mai bine este ca fiecare să decidă pentru el, nu-i așa?”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *