Demontare de Obiecții 5

13. Am un o asigurare și văd că am pierdut bani până acum.

„Înțeleg ceea ce simți și faptul că nu îți convine să pierzi bani. Dar spune-mi, te rog, cam care au fost cheltuielile tale până acum pentru această asigurare? — Deci deja ai pierdut acești bani. Spune-mi, te rog, dacă ai avea o gaură în buzunar ai continua să pui bani în el sau te-ai opri? Dacă ai avea un vas spart, ai continua să pui apă în el sau ai schimba vasul. Deci nu ți se pare corect să încetezi a mai băga bani în acest buzunar rupt?” 

 14. Am deja la servici!

„Nemaipomenit. Dați-mi voie să vă pun o întrebare: cumva cu compania pentru care munciți acum, vă este cumva asigurat viitorul? Adică dacă plecați sau vă pierdeți locul de muncă puteți păstra acest beneficiu acordat de firmă? Nu vi se pare mai corect să dețineți ceva indiferent de locul de muncă sau de ce s-ar putea întâmpla, d-voastră fiind singura persoana care controlează ceea ce aveți?”

15. Am deja o asigurare! – la telefon

„Vă felicit d-le/d-nă. Dar spuneți-mi, vă rog, dacă ar exista cumva un plan financiar mai bun pentru d-voastră, ați încerca să aflați informații despre el, nu-i așa? Iar dacă eu v-aș putea ajuta să aflați informații despre acesta la final măcar veți ști dacă ceea ce aveți deja este cel mai potrivit pentru d-voastră, nu-i așa?” SAU

„Vă felicit d-le/d-nă. Înseamnă că deja aveți informații despre cum funcționează un asemenea plan financiar. Pe de altă parte dacă ați putea îmbunătății ceea ce dețineți probabil că v-ar interesa cum, nu-i așa? Acesta este un motiv în plus pentru a ne întâlni pentru că informațiile pe care vi le voi da ar putea să vină în completarea a ceea ce deja dețineți.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *