Demontare de obiecții 6

16. Este despre vânzări? – la telefon de recrutare

„De ce mă întrebi asta, te interesează să lucrezi în domeniul vânzărilor? Și din curiozitate, care parte a vânzărilor îți place?… Îți aduci aminte de vreun moment în care ai cumpărat ceva și acea experiență a fost una plăcută?… Ăsta este genul de activitate pe care noi îl oferim. Pe deoparte ajuți oamenii să ia deciziile corecte și în același timp să te și simți bine. Ți-ar plăcea să poți ajuta oamenii, nu-i așa? Noi oferim un training complet și profesional iar eu voi fi alături de tine până când te vei simți confortabil să acționezi și singur.”

17. Trimiteți-mi informațiile pe mail! – la telefon

„Bineînțeles că pot, dar de regulă atunci când oamenii spun acest lucru, de fapt vor să spună că nu își doresc să fie sufocați de un agent de asigurare care să încerce să îi vândă ceva. Spuneți-mi, vă rog, și d-voastră încercați să-mi spuneți același lucru? Că nu vreți să vă pierdeți timpul?… Dacă eu vă voi arăta cum să vă protejați familia și câștigul d-voastră net fără a încerca să vă vând ceva, și asta în doar 30 de minute, ați considera ca utilă folosirea acestui timp?”

18. Despre ce este vorba? – la telefon

„Îmi pare bine că mă întrebați asta. Este vorba despre 2 lucruri: despre a avea bani și despre cum îi putem economisii. Care dintre cele două vă preocupă cel mai mult? —-Dacă v-aș propune soluții pentru ceea ce vă preocupă cel mai mult, ați considera asta ca pe un beneficiu?”

Mai urmează, dar până atunci aplicațile pe acestea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *