Despre succes

Nu am ştiut mare lucru despre ce înseamnă să activezi într-un domeniu care are mereu ceva de spus, ceva de adăugat, ceva de îmbunătăţit. Până la urmă am înţeles că o dată intrat, trebuie să mergi în aceeaşi cadentă cu el. Nu vei putea să faci dovada priceperii dacă nu vei fi permanent informat cu tot ceea ce se întâmplă. Şi totuşi acest lucru nu este suficient.

Toţi ne dorim să demonstrăm ceva. Toţi ne dorim să avem succes şi nu în ultimul rând, toţi ne dorim recunoaşterea. A avea succes, a fi perceput ca o persoană de succes este extrem de importantă recunoaşterea celor din jurul nostru.

De cele mai multe ori, recunoaşterea este cea care ne motivează, este cea care ne sădeşte în suflet dorinţa de menţinere, de păstrare a ei. Este un cerc vicios ce nu se va închide atâta timp cât urcăm pe scara succesului.

De fapt succesul este o scară pe care nu se poate urca cu mâinile în buzunare. Dar culmea nici balustradă nu este. Cu mâinile este bine să ne spijinim de dorinţă, de perseverenţă, de dăruire, de încredere. Numai în acest fel putem spera la recunoaşterea meritelor.

Dar şi recunoaşterea poate exista în mai multe feluri. Ea poate veni din partea colegilor apropiaţi însă poate veni şi din partea tuturor colegilor din toată ţara. Avem nevoie de ambele, însă nu putem face abstracţie de importanţa recunoaşterii generale a meritelor. Ori acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când întreaga elită se află la un loc. Atunci când cei calificaţi participă la cel mai important eveniment din fiecare an şi anume la Conferinţa de Vânzări.

Doriţi-vă să fiţi acolo, să vă calificaţi, să fiţi printre cei mai buni, să vi se recunoască meritele şi aportul. De acolo, de cele mai multe ori începe succesul. Şi odată cu el apare şi recunoaşterea.

Opţiunea aparţine tuturor însă numai cei care ştiu să aleagă destinaţia care trebuie vor avea parte de succes.

Şi nu uitaţi: „ Drumurile sunt făcute pentru călătorii. Pentru destinaţii sunt urcuşurile!”  

 Cezar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *