Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/languages//en_US.mo) is not within the allowed path(s): (/home:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp:/var/cpanel/php/sessions/ea-php74:/usr/local/lsws) in /home/cezarg/public_html/wp-includes/l10n.php on line 583
Managementul deciziei | De vorba cu Cezar Grigoriu

Managementul deciziei

management

Cezar Grigoriu

“Viata este un continuu maraton. Startul este dat de analiza propriei persoane si a propriei situatii. Iar sosirea este definita de propria noastra viziune.
Cea mai fericita familie de pe pamant este constituita din: tatal (vreau), mama (dorinta) si cei doi copii ai lor (pasiune si entuziasm).

Avand viziunea in minte, dorinta in suflet, pasiunea si entuziasmul in tot ceea ce facem, putem obtine cel mai frumos cadou: schimbarea.”
Cezar Grigoriu

“Lucrarea ne ofera o analiza profunda si voloroasa a managementului deciziei. Ea raspunde multor intrebari celor care doresc sa patrunda in tainele acestei filosofii.”
profesor Ciresica – Consuela Bellu 

“Decizia este cel mai usor lucru pe care il facem, fiecare dintre noi, zi de zi, ora de ora, in toate momentele existentei noastre, fie ca e vorba de mici decizii – imi pun astazi cravata galbena sau cea albastra – fie ca ne confruntam cu decizii grele, uneori cruciale…
Iar daca tot facem acest exercitiu atat de des, cu atata usurinta, il facem aproape ca si cum respiram, inseamna ca e usor sa luam decizii. E cel mai simplu lucru.
Asa sa fie?!

In forul nostru interior stim, de fapt, ca procesul decizional e extraordinar de dificil si important.
In volumulul de fata, autorul ne face un mare dar: parcurge pentru noi si impreuna cu noi o buna parte din acest drum spinos si dificil. Ne arata mecanismul din spatele celui mai simplu si cotidian act: alegerea.

Pentru asta, ii mulþumesc!”
Cristian Bacucu – sef serviciu training Generali România

Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.