Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/languages//en_US.mo) is not within the allowed path(s): (/home:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp:/var/cpanel/php/sessions/ea-php74:/usr/local/lsws) in /home/cezarg/public_html/wp-includes/l10n.php on line 583
O profesie plina de respect si emotii | De vorba cu Cezar Grigoriu

O profesie plina de respect si emotii

profesie

Cezar Grigoriu

“In aceasta activitate vei avea succes numai daca vei simtii si intelege perspectiva. Profesia asta este facuta pentru a multumi oamenii si nu pentru a-i nemultumi.”
Cezar Grigoriu

“Un consultant financiar profesionist stapaneste foarte bine profesia si invata sa paseasca alaturi de client. Aceasta carte ar trebui sa va ajute sa invatati aceste abilitati.”
Jim Haidema

“Cezar a combinat o serie de “retete” ale succesului bazate pe propria experienta din acest domeniu. Este extrem de sincer si va fi de un imens ajutor pentru oricine va cauta sa isi dezvolte aptitudinile, tehniciile si gradul de motivare necesare pentru a ramane in top.”
Sandro Forte

“Consultanta financiara este o profesie foarte frumoasa care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine semenii, sa le intelegem problemele, sa ii ajutam sa gaseasca solutiile financiare pentru ei si familiile lor, ne schimba gandirea, ne ajuta sa ne schimbam atitudinea, sa devenim mai umani, mai buni, mai generosi si cu mai multa grija fata de cei din jur.”
Violeta Ciurel

“Daca esti interesat de oameni si vietile lor, esti în locul potrivit. Daca esti interesat de exemple de succes, n-ai fi putut nimeri mai bine. Daca uneori ti se pare ca vanzarea, demnitatea si respectul nu au multe in comun, pregateste-te pentru o demonstratie stralucita ca lucrurile stau altfel!
Iar daca iti cauti locul potrivit in viata, activitatea care te poate defini, ca om, atunci ai in mana o comoara. E a ta!”
Cristian Bacucu – sef serviciu training Generali Romania

Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.